Двама привърженици на ЦСКА бяха осъдени на по 20 дни арест

...
Двама привърженици на ЦСКА бяха осъдени на по 20 дни арест
Коментари Харесай

Съдът реши: Фенове на ЦСКА с по-тежки присъди от тази на руснака Максим Тук

Двама последователи на ЦСКА бяха наказани на по 20 дни арест поради грозните подиуми по време на срещата от 17-ия кръг на Локомотив (Пловдив) на " Лаута " през уикенда. Освен това им е наложена и възбрана за навестяване на спортни мероприятия за година и половина. Други двама ултраси на " алените "  са освободени с административна глоба.

Припомняме ви, че срещата в неделя беше прекратена за към 20 минути в края на първото полувреме, откакто няколко десетки последователи на двата клуба навлязоха на игрището и започнаха ръкопашен пердах между тях. Един от задържаните почитатели на Локомотив Пловдив ще бъде екстрадиран в Чехия, където е издирван за обири.

Районен съд - Пловдив прегледа през днешния ден общо 10 административни каузи против лица, направили непристойни прояви на 26 ноември по време на осъществяване на футболна среща сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА.

Обвинените са осъдени по Закона за запазване на публичния ред при визити на спортни мероприятия, като са им наложени административни санкции " задържане в териториална конструкция на Министерство на вътрешните работи " за период сред 10 и 20 дни, както и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина " за период сред 1 година и 2 години. Сред наказаните е и тарторът на съветската група „ Банда Тука “ Максим Тук (повече четете ТУК)

При налагане на административните санкции на всяко от лицата, направили непристойни прояви, съдът се е съобразил с съответното действие, като e отчел отегчаващите и смекчаващите условия. Решението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР